Tomáš Jochmann Quartet

150 Kč (110Kč)

Popis akce

Tomáš Jochmann patří mezi nejvýraznější a nejžádanější pianisty české jazzové scény. Od studií na Konzervatoři Jaroslava Ježka se pravidelně zúčastňuje jazzových workshopů v Itálii, kde mezi jeho lektory patří osobnosti, jako např. Barry Harris, Kenny Barron či Aaron Parks. Stihl si již zahrát na některých evropských pódiích s řadou jazzových osobností. Tomáš Jochmann rovněž patří mezi nejvyhledávanější sidemany v České republice.

Jeho kapela často doprovází stálice jazzového nebe ze všech koutů světa. Díky brilantní souhře, výbornému technickému provedení a žánrové všestrannosti těchto zkušených muzikantů, si Tomášovo trio vysloužilo pověst jedné z nejtalentovanějších jazzových kapel u nás.

Osian Roberts – výrazný a neobyčejně muzikální tenorsaxofonista – patří díky své hudební lehkosti a kreativitě k nejvýraznějším hráčům na současné waleské jazzové scéně. Vzdor svému mládí (27) má na svém kontě bezpočet hráčských zkušeností a mnohá ocenění. V pouhých 17ti, bezprostředně po absolvování studií na londýnské Královské hudební akademii (Royal Acadamy of Music), získal cenu Jazzový sólista, udílenou listem Daily Telegraph.

Pokračovat ve čtení

Účinkují

  • Tomáš Jochmann  - piano
  • Osian Roberts  -  tenorsaxofon
  • Antonín Šturma -  kontrabas
  • Marek Urbánek - bicí

Fotogalerie