Patricie

150 Kč (110Kč)

Popis akce

Duo Patricie a Jakub Juránek

Duo pohybující se na pomezích popu a folku se opírá především o skladatelský a textařský talent písničkářky Patricie, která dokáže ve svých textech vtipně glosovat svět své generace. Patricie, za první desku Obamamania v roce 2011 nominovaná na Objev roku televizí Óčko, se objevila po boku kapel jako Xindl X, Václav Neckář, Lucie Bílá či Ivan Hlas.

Od roku 2011 samostatně koncertuje po pražských klubech. Na poslední desce Iris Patricie spolupracovala se známým producentem a zpěvákem Borisem Carloffem, který její tvorbu posunul do alternativnější roviny.

 

Duo Jára Bárta a Petra Kratochvílová

Jára a Petra se setkali v roce 2003 prostřednictvím kapely Swing Band Tábor. Jejich hudba se ve velké míře opírá o jazz s lehce folklorním nádechem. Kromě vystupování po České republice, byli již dvakrát ozváni na jazzový festival v německém Naumburgu V poslední době se stále více zaměřují na vlastní tvorbu – autorskou hudbu, spolupráci s kvalitními českými textaři a jedinečné aranže převzatých kusů.

http://​bandzone.​cz/​duopetrakratochvilovaajarabarta

 

Duo Two for Tea (Markéta Zdeňková a Štěpán Janoušek)

Ve 13 letech poprvé uslyšela Zuzanu Navarovou, která se stala její první velkou inspirací. V té době Markéta také začala psát své písničky, které se pohybují na vlnách folku a jazzu.

Pravidelně vystupuje se svým kvartetem (autorský repertoár) a též s jazzovým triem nebo v duu buď s pianistou Zdeňkem Zdeňkem (MZ+ZZ duo). V Loopjazzu vystoupí s trombónistou Štěpánem Janouškem (duo Two For Tea).

http://​www.​marketazdenkova.​cz

Pokračovat ve čtení

Účinkují

  • Patricie - zpěv
  • Jakub Juránek -  kytara
  • Petra Kratochvílová - zpěv
  • Jára Bárta - klavír
  • Markéta Zdeňková -  zpěv, kytara
  • Štěpán Janoušek -  trombón, zpěv

Fotogalerie