RICHARD

150 Kč (120Kč)

Popis akce

Kapela RICHARD je pražská hudební skupina, která se na hudební scénu vydala již před 10 lety. Původně začínala jako revivalová kapela zaměřující se zejména na tvorbu slovenského zpěváka Richarda Müllera a k této etapě rovněž nostalgicky odkazuje její název.

V současnosti se však již skupina Richard ubírá výhradně cestou vlastní hudební tvorby, která staví na spojení dobrých textů s chytrou muzikou. Sedmi členná kapela RICHARD disponuje nástrojovou rozmanitostí a to zejména díky tomu, že někteří její členové jsou multi-instrumentalisty. Všichni účinkující muzikanti jsou profesionálové, jejichž domovským orchestrem je Hudba Hradní stráže a Policie ČR.

10. května 2016 to bude přesně 10 let, kdy kapela RICHARD odehrála své první vystoupení. Koncertem v Loop Jazz Clubu si připomeneme právě 10. výročí fungování kapely a zároveň pokřtíme i našeho debutové CD Andělé. Chystáme pro vás několik zajímavých hostů, kteří se během koncertu na pódiu vystřídají. Velmi vzácným a významným hostem pak bude i kmotr tohoto CD.

Pokračovat ve čtení

Fotogalerie